Registrera en filmvisning av "Disobedience" - 350

 
English Português Español Français Deutsch Polski Nederlands


"Disobedience" är en kortfilm om en ny fas i klimatrörelsen: modiga handlingar på klimatkrisens frontlinjer på varje kontinent ledd av vanliga människor som är trötta på fossilbränsleindustrins makt och förorening.

Är du redo att hålla i en filmvisning eller ett hemmaparty? Att registrera en lokal visning är enkelt - anmäl dig bara med hjälp av formuläret nedan.

Efter att du har anmält dig följer vi upp med ytterligare resurser, så att du kan försäkra dig om att evenemanget blir lyckat.  Du kommer att kunna redigera informationen om ditt evenemang senare, så du måste inte ha bestämt allt just nu. Det viktigaste är att komma igång, så anmäl dig här nedan!

"Disobedience" kommer ut under upptakten till mobiliseringen Break Free from Fossil Fuels. Klicka här för att läsa mer om Break Free.

Evenemangsinformation

Beskrivningen av ditt event kommer att visas på webbsidan så försök att skriva en lockande inbjudan som gör att folk vill delta. Du har möjlighet att redigera det senare om dina planer ändras. (Minst 5 ord)
Evenemangsplats
OBS! Om du inte har ställt in ditt evenemang på Privat, kan evenemangsadressen ses av vem som helst.
Din kontaktinformation

(Den här informationen förblir privat.)

Evenemangsregler
Krav för evenemangsvärdar.
  • Du måste kunna streama och spela upp en webbvideo live (till exempel YouTube) eller en nedladdad videofil. 
  • Som värd bör du tänka igenom hur du kan använda din visning för att värva nya deltagare till "">en aktion för Break Free from Fossil Fuels. Kan du ordna en buss till närmsta aktion? Eller en tågresa i grupp? Och hur kan du använda visningen för att ge ny energi till klimataktivister i ditt område? Vi tillhandahåller samtalspunkter men du bör tänka igenom hur du ska organisera en diskussion och ett program som passar dig och din grupp.
  • Om du ska hålla ett evenemang för allmänheten bör du se till att starta i tid och meddela alla som anmäler sig om ändringar eller viktig information som de behöver ta del av. Om du ställer in evenemanget måste du kontakta alla som har anmält sig och använda länken för evenemangsvärdar för att ställa in ditt evenemang på den här webbsidan.
Vi kommer snart att skicka ett e-postmeddelande med ett bekräftelsemail till dig.