English Português Español Français Deutsch Polski Svenska


Disobedience is een korte film over een nieuwe fase voor de klimaatbeweging: overal ter wereld zijn het gewone mensen, die genoeg hebben van de macht en de vervuiling van de fossiele industrie, die de leiding nemen om de klimaatcrisis aan te pakken.

Klaar om een filmvertoning of filmfeestje te organiseren? Een filmvertoning aanmelden is gemakkelijk -- vul gewoon het onderstaande formulier in.

Na aanmelding krijg je van ons extra materiaal zodat je verzekerd bent van een geslaagd evenement.  Je kunt de informatie over je evenement later nog wijzigen, dus je hoeft niet alles nu al precies te weten -- het belangrijkste is dat je begint, dus meld je evenement hieronder aan!

Disobedience is uitgebracht in de aanloop naar de wereldwijde protestacties van 'Break Free from Fossil Fuels'. Klik hier voor meer informatie over Break Free.

Informatie evenement

De beschrijving van je evenement komt op de website te staan. Zorg er dus voor dat je een aantrekkelijke uitnodiging schrijft zodat iedereen wil komen. Je kan dit later nog aanpassen als je plannen veranderen. (minimaal 5 woorden)
Locatie evenement
LET OP: tenzij je een besloten evenement hebt aangemaakt, zal dit evenement voor iedereen zichtbaar zijn.
Je contactegegevens

(Deze gegevens blijven privé.)

Regels voor evenement
Vereisten voor organisatoren
  • Je hebt de mogelijkheid nodig om een webvideo (zoals YouTube) te streamen of een videobestand te downloaden en die te vertonen. 
  • Denk er als organisator over na hoe je de filmvertoning kan inzetten om deelnemers te werven voor een actie in het kader van Break Free from Fossil Fuels. Kun je misschien een bus regelen om samen naar de dichtstbijzijnde actie te gaan? Of een groepstreinreis? En hoe kun je de filmvertoning gebruiken om klimaatactivisten in jouw omgeving enthousiast te maken? Wij geven je discussieonderwerpen, maar het is goed om zelf alvast na te denken over hoe je de discussie wilt gaan opzetten en wat je verder wilt gaan doen.
  • Als je een openbaar evenement organiseert, zorg er dan voor dat je op tijd begint, en geef iedereen die deelneemt alle informatie, ook over wijzigingen. Als je je evenement aflast, laat dat dan aan iedereen die zich heeft aangemeld weten en cancel ook je evenement op het dashboard op deze site.
We zullen je zo een link sturen om je evenement te bevestigen.